HomeWijnreis

Wijnreis

Proeve(n) in de Polder opent de kelderdeuren voor groepen vanaf 15 tot 30 mensen.
Wat houdt de wijnreis in? U wordt welkom geheten in de kelder. Dan volgt er een uitleg over wie wij zijn, over onze wijngaard, over het maken van wijn en met een presentatie via een beamer starten we de wijnreis door Europa. Tijdens deze reis kunt u op de tussenstops natuurlijk zelf wijn proeven. Deze wijn komt allemaal van kleine of middelgrote wijnboeren waarvan de meesten door ons zelf zijn bezocht. De wijnreis wordt gecompleteerd door ambachtelijke Europese kaassoorten. Aan het einde van de reis weet u hoe wijn gemaakt wordt en kunt u een onderscheid maken tussen enkele markante wijnbouwgebieden in Europa.
De duur van de reis is ongeveer tweeëneenhalf uur.

 

 

Vrienden van Proeve(n)

GILES-ET-NEL-DUCROUXGiles et Nel Ducroux - Domaine de Fontalognier

Gelegen in het noordelijk deel van de Beaujolais. 2,5 Hectare wordt ingezet voor de productie van Reign wijn en 5,6 hectare voor Beaulolais-Villages.
www.gillesducroux.eu

Struinen en Vorsen

Groene-Hart-activiteiten-StruinenVorsenActiviteiten op het platteland in het Groene Hart, Struinen en Vorsen is de plek om recreatieve activiteiten te vinden in het gebied tussen de Hollandse IJssel, de Oude Rijn, de Lange Lindschoten en de Gouwe, het zogenaamde Groene Hart.